Coaching

Altijd, gemakkelijk en snel in gesprek met één van onze deskundige coaches

Loop je ergens tegenaan wat je moeilijk vindt? Bijvoorbeeld om je zelfverzekerder te voelen, thuis of op je werk. Om dingen makkelijker los te laten. Om je in bepaalde situaties prettiger te voelen of positiever in het leven te staan.

Wil je daar iets mee doen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Maak dan nu een afspraak met één van onze coaches.

Jouw coach helpt je te achterhalen wat de oorzaak is van hoe jij je voelt en begeleidt je in het zetten van gerichte stappen die jouw situatie verbeteren, zodat jij je weer beter kunt voelen. Ons team bestaat uit professionele coaches met verschillende specialismes waardoor er altijd iemand is die jou kan bieden wat je nodig hebt. Je kunt zelf een videoconsult plannen op een moment dat voor jou handig is of je wordt teruggebeld door een coach.

Maak een afspraak en zet jouw eerste stap nog vandaag.

Kan ik gebruik maken van deze service?

Ja, via je werkgever heb je onbeperkt gratis toegang tot een coach van het LifeCheck team.

Hoe werkt het?

Plan zelf een videoconsult in of laat onze coach telefonisch contact met je opnemen.

 • 1 Vraag een gesprek aan

  Je kan op elk moment een gesprek aanvragen. Kies voor een telefonisch gesprek of voor een videoconsult. Je ontvangt na je aanvraag van ons een bevestiging.

 • 2 Spreek met een coach

  Samen met de coach breng je tijdens het eerste gesprek jouw situatie in beeld en bepaal je samen aan welke ondersteuning jij behoefte hebt.

 • 3 Werk samen aan jouw hulpvraag

  Afhankelijk van jouw behoefte en situatie, plannen we nog één of meerdere vervolggesprekken.

Krijg de ondersteuning die je nodig hebt bij het verbeteren van hoe jij je voelt.

De LifeCheck services zijn niet bedoeld voor spoedeisende vragen en noodhulp. Wanneer je je herkent in een van de aandoeningen hieronder verwijzen we je naar jouw huisarts of professioneel hulpverlener: zelfmoordgedachten of zelfbeschadiging, psychose, hallucinaties, manie, schizofrenie, zware depressie, PTSS, persoonlijkheidsstoornissen, huiselijk geweld en drugs- en alcoholverslaving. Als je denkt aan zelfmoord of je wilt jezelf schade toebrengen, neem dan contact op met het zelfmoordpreventie team (113 in Nederland), waar je onmiddellijk antwoord zult krijgen.

 • Dit is geen spoeddienst en de volgende zijn voorbeelden van situaties die we niet kunnen behandelen. Als u zich erg ziek voelt, raden we u aan contact op te nemen met de plaatselijke spoedeisende hulp.
 • Als u gedachten heeft aan zelfmoord of zelfbeschadiging, neem dan contact op met uw lokale hulpdiensten voor onmiddellijke reactie en hulp.