Advies over voeding

Persoonlijk advies over gezond en lekker eten.

Wil je jouw eetgewoonten verbeteren, maar weet je niet waar te beginnen? Wil jij je dieet eens door een professional laten checken? Heb je last van het prikkelbare darm syndroom en weet je niet wat je beter niet kan eten? Wil je op een gezonde manier gewicht verliezen en zoek je daarbij hulp, of heb je juist moeite om een dieet vol te houden?

Je kunt bij onze voedingsdeskundigen laagdrempelig terecht voor:

 • Vragen over (gezonde) voeding
 • Eetgewoonten
 • Gezond gewicht verliezen
 • Voedsel- allergieën of intoleranties

Waar en wanneer het jou uitkomt. Thuis, op het werk of terwijl je op reis bent.

Onze voedingsdeskundigen nemen uitgebreid de tijd om je situatie en vragen door te nemen. Op basis daarvan geven zij vervolgens een voedingsadvies op maat. Deze informatie bevat bijvoorbeeld maaltijdsuggesties afgestemd op wat jij lekker vindt, jouw behoeften en leefstijl. Ook houden zij daarbij rekening met je eventuele allergieën en intoleranties.

Ook vragen over gezonde eetgewoonten en portiegroottes kun je hier snel laten checken.

Kan ik gebruikmaken van advies over voeding?

Ja, via je werkgever heb je gratis onbeperkt toegang tot deze service.

Hoe werkt het?

Vraag een gesprek aan en een van onze voedingsdeskundigen neemt contact met je op.

 • 1 Vraag een gesprek aan

  Je kunt op elk moment een gesprek aanvragen. Je ontvangt na je aanvraag van ons een bevestiging.

 • 2 Spreek met een voedingsdeskundige

  Een van onze voedingsdeskundige zal contact met je opnemen om jouw situatie te bespreken. Komt het niet uit, dan wordt er een moment gepland dat beter past.

 • 3 Krijg advies op maat

  Met je voedingsadvies op maat pas je laagdrempelige je eetpatroon aan.

U kunt onze artsen alle vragen over uw gezondheid stellen vanuit het comfort van uw eigen huis.

Dit is geen spoedeisende hulp en hieronder staan voorbeelden van aandoeningen die we niet kunnen behandelen. Als je je ernstig onwel voelt, raden we je aan om contact op te nemen met de lokale hulpdiensten.
Wat we niet behandelen: Pijn op de borst, kortademigheid, hevige buikpijn, hevig bloeden, zelfmoordgedachten of zelfbeschadiging, verwardheid, bewustzijnsverlies, ernstige infectie, hevige pijn, vermoedelijke beroerte, toevallen, zwangerschapscomplicaties, hoge koorts bij onwel baby.
 • Meld je nu aan om advies op maat te ontvangen en jouw gezondheid en eetgewoonten te verbeteren.
 • Dit is geen spoeddienst en de volgende zijn voorbeelden van situaties die we niet kunnen behandelen. Als u zich erg ziek voelt, raden we u aan contact op te nemen met de plaatselijke spoedeisende hulp.
 • Als u gedachten heeft aan zelfmoord of zelfbeschadiging, neem dan contact op met uw lokale hulpdiensten voor onmiddellijke reactie en hulp.